Despre noi

IMOBE Bucharest Real Estate a fost infiintata in data de 09 ianuarie 2014, atunci s-a concretizat o idee, un proiect pe care, cu ajutorul oamenilor cu care am interactionat si cu mult efort, am reusit sa-l crestem, extinzandu-ne orizonturile in ceea ce priveste acest frumos, vast si captivant domeniu al imobiliarelor.

Datele societatilor noastre comerciale sunt: Tradelist Online SRL, Cod unic de identificare 32635168, Nr. Registru Comertului J23/8647/21.12.2023, sediul social judet Ilfov, Comuna Domnesti, sat Domnesti, Intrarea Foisorului nr. 3 si IMOPLACE Group SRL, Cod unic de identificare 41689523, Nr. Registru Comertului J40/12822/2019 cu sediu social in Bucuresti, Sector 6, Aleea Istru 2C.

Pentru a ne cunoaste, va rugam sa vizitati punctul de lucru IMOBE Bucharest Real Estate situat in Bucuresti, Sector 6, strada Cupolei 5B, bloc Corp 1, scara 2, apartament 105, interfon 105 sau accesati pagina noastra de contact.


Activitatea agentiei noastre este aceea de a intermedia vanzarea, cumpararea sau inchirierea imobilelor in urmatoarele zone:

    Principalele zone de servicii:
  • Sector 6 (Militari, Politehnica, Grozavesti, Crangasi, Regie, Drumul Taberei, Ghencea si Prelungirea Ghencea).
  • Sector 5 (13 Septembrie, Sebastian, Libertatii, Izvor).
  • Sector 4 (Tineretului, Timpuri-Noi).
  • Sector 3 (Unirii, Universitate, Alba Iulia, Decebal, Calea Calarasilor).
  • Sector 1 (Herastrau, Aviatiei, Cartierul Francez, Dorobanti, Nicolae Titulescu, Banu Manta, Victoriei, Kiseleff, Aviatorilor).
  • Sector 2 (Stefan cel Mare, Floreasca, Barbu Vacarescu).
  • Judetul Ilfov (Chiajna, Bragadiru, Domnesti, Clinceni).

Despre noi, spunem in primul rand ca suntem niste oameni fericiti fiindca am descoperit, prin aceasta cale, o metoda de autodezvoltare, un drum parcurs cu entuziasm si dorinta de a ne perfectiona.

Cuvintele cheie in agentia noastra sunt: profesionalism, rezultat dintr-o vasta experienta in domeniul imobiliar, atitudine pozitiva ce reiese din orientarea permanenta spre finalizarea actiunilor si promptitudine in vederea solutionarii cerintelor clientilor nostri.

Suntem dinamici si motivati, pretuim si valorificam timpul si oamenii care ni s-au alaturat intr-o echipa ce si-a propus solutionarea rapida si eficienta cererilor din sfera imobiliara.

Obiectivul nostru este de a facilita intermedierea tranzactiilor imobiliare, intelegand nevoile celor care ne solicita serviciile. IMOBE Bucharest Real Estate vine in intampinarea clientilor cu proceduri moderne de tranzactionare a imobilelor, promovand cele mai avantajoase oferte imobiliare cu apartamente, case/vile, spatii comerciale/industriale si terenuri, atat din Bucuresti cat si din judetul Ilfov.

Am incheiat parteriate cu urmatoarele siteuri de publicitate: imobiliare.ro, anuntul.ro, titirez.ro, olx.ro, storia.ro, lucru care va ofera acces la un numar foarte mare de oferte imobiliare, atat in cladiri noi, cat si in cele construite inainte de anul 2010.

Micile detalii sunt cele care fac diferenta si noi am inteles acest aspect si aceasta nevoie a clientilor nostri de a afla cat mai multe informatii despre un imobil, dar si de a vedea fotografii de la fata locului si schite pentru a facilita cat mai mult demersul dumneavostra de vanzare, cumparare sau inchiriere.

Proiectele noastre vizeaza imbunatatirea si dezvoltarea constanta a retelei de clienti, actualizarea si administrarea ofertelor de pe piata imobiliara.

Promovam si implementam cu entuziasm orice colaborare care este in conformitate cu principiile si standardele noastre.

Suntem un tot, o echipa, o energie care dezvolta si rezolva eficient cererile celor care ne solicita serviciile.

Suntem aproape si intelegem cerintele dumneavoastra, fiind constienti ca adevaratul succes este obtinut printr-o relatie interumana de calitate.

Va sprijinim. Privilegiati de toata atentia, experienta si profesionalismul nostru pentru a incheia in conditii optime, procesul de achizitionare sau inchiriere a unui imobil.

Portofoliul amplu de oferte care va asteapta se extinde si in zone din afara Bucurestiului (Chiajna, Bragadiru, Domnesti, Clinceni, Otopeni).


Echipa IMOBE Bucharest Real Estate va multumeste ca vizitati pagina noastra, va doreste o zi excelenta si spor la cat mai multe tranzactii incheiate cu succes in lumea imobiliarelor.