Echipa IMOBE Bucharest Real Estate

Bine ati venit! Va intampinam cu entuziasm, cu experienta in domeniul imobiliar si cu cele mai diverse oferte de pe piata imobiliara pentru o solutionare rapida a cerintelor dumneavoastra.

In cele ce urmeaza, va prezentam echipa agentilor nostri, cei care au contribuit, prin profesionalismul cu care isi desfasoara activitatea, la dezvoltarea si cresterea acestui frumos proiect, numit IMOBE Bucharest Real Estate.

Catalin Stefan
7 oferte publicate

Catalin Stefan

Agent imobiliar
(0767) 503 030

Despre Catalin Stefan

Agent imobiliar din anul 2005, Catalin Stefan a inteles ca orice reusita are la baza relatia dintre oameni. A dezvoltat si intretinut aceasta relatie de-a lungul timpului, prin atentia, seriozitatea si sprijinul pe care le-a acordat fiecarei persoane cu care a interactionat in aceasta activitate. Experienta acumulata in domeniul imobiliar este rezultatul unui lung si constant proces de autodezvoltare, de cunoastere, de studiu si analiza a pietei imobiliare, de perfectionare, pe plan profesional.
Persoana deschisa, orientata spre solutionarea rapida si eficienta a cererilor clientilor din sfera imobiliara, vine in ajutorul acestora cu cunostinte de obtinere a unui credit ipotecar, respectand conditiile/cerintele/documentele necesare intregului proces.
Intermediaza atat inchirieri cat si vanzari de imobile, iar zonele de activitate cuprind: Sectorul 6 (Militari, Grozavesti, Drumul Taberei, Ghencea, Crangasi), Sectorul 5 (13 Septembrie, Cotroceni), dar si judetul Ilfov (Chiajna, Bragadiru, Domnesti, Clinceni).

Ioana Constantinescu
34 oferte publicate

Ioana Constantinescu

Agent imobiliar
(0764) 447 470

Despre Ioana Constantinescu

Buna! Eu sunt Ioana si te pot consilia in domeniul imobiliar.
Fie ca vrei sa cumperi o proprietate, fie ca vrei sa inchiriezi, sunt aici sa-ti inteleg nevoile si sa ma ocup in detaliu de dorintele tale cu scopul de a te ajuta sa-ti gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.
Sunt un agent imobiliar cu experienta in domeniul imobiliar, ma reprezinta 7 ani de tranzactii imobiliare incheiate cu succes, ofer indrumare din punct de vedere juridic si tehnic.
Apeleaza cu incredere numarul meu de telefon sau adreasa de e-mail, scapa de stresul actelor/notariatelor si al bancilor, eu sunt consultantul tau imobiliar care lucreaza pentru tine.

Experienta pe piata imobiliara: 2013-prezent.
Tip intermedieri: vanzari, inchirieri.
Zone de servicii:
- Sector 6 (Militari, Grozavesti, Drumul Taberei, Ghencea, Crangasi);
- Ilfov (Chiajna, Bragadiru, Domnesti, Clinceni).

Mihaela Ion
119 oferte publicate

Mihaela Ion

Agent imobiliar
(0760) 101 325

Despre Mihaela Ion

Mihaela Ion, agent imobiliar cu experienta in domeniu de 12 ani, o persoana deschisa cu ample abilitati de comunicare atat tete-a-tete cu clientii, email cat si la telefon. Foarte atenta la detalii, detine cunoasterea procesului de obtinerea a unui credit ipotecar, conditii / cerinte / documente necesare pentru obtinerea unui credit imobiliar.
De aseemnea are capacitatea de a crea si cultiva o relatie de incredere si respect reciproc, atat cu proprietarii cat si cu clientii punand pe primul loc interesele acestora. Totodata, isi axeaza intreaga activitate, punand in centrul discursului sau omul, fie el client sau proprietar. Are capacitatea de a empatiza cu nevoile si cerintele celor cu care interactioneaza si de a intretine o atmosfera propice derularii procesului de vanzare-cumparare a unei proprietati. Isi inspira intrega filozofie de business din imperativul categoric kantian: "actioneaza astfel incat sa folosesti omul intotdeauna ca scop si niciodata ca mijloc".

Experienta pe piata imobiliara: 2008-prezent.
Tip intermedieri: vanzari, inchirieri.
Zone de servicii:
- Sector 6 (Militari, Grozavesti, Drumul Taberei, Ghencea, Crangasi);
- Sector 5 (13 Septembrie, Sebastian, Cotroceni, Drumul Sarii);
- Sector 4 (Tineretului, Timpuri-Noi);
- Sector 3 (Unirii, Nerva Traian, Alba Iulia, Decebal);
- Sector 2 (Stefan cel Mare, Floreasca, Barbu Vacarescu);
- Sector 1 (Herastrau, Aviatiei, Cartierul Francez, Dorobanti, Nicolae Titulescu, Banu Manta, Victoriei, Kiseleff, Aviatorilor).

Mihai Nastase
32 oferte publicate

Mihai Nastase

Agent imobiliar
(0768) 292 122

Despre Mihai Nastase

Activez in domeniul imobiliar din anul 2010, specializat pe proiecte rezidentiale, cladiri de birouri, terenuri si inchirierea de spatii comerciale.

Experienta pe piata imobiliara: 2010-prezent.
Tip intermedieri: vanzari, inchirieri.
Zone de servicii:
- Sector 6 (Militari, Grozavesti, Drumul Taberei, Ghencea, Crangasi);
- Ilfov (Chiajna, Bragadiru, Domnesti, Clinceni, Buftea, Otopeni);
- Sector 1;
- Sector 2;

Costel Vasile
6 oferte publicate

Costel Vasile

Agent imobiliar
(0765) 736 155

Despre Costel Vasile

Experienta pe piata imobiliara: 2014-prezent.
Tip intermedieri: vanzari.
Zone de servicii:
- Sector 6 (Militari, Grozavesti, Drumul Taberei, Ghencea, Crangasi);
- Sector 5 (Cotroceni);
- Ilfov (Chiajna, Bragadiru, Domnesti, Clinceni, Dragomiresti-Vale);

Marius Ionescu
48 oferte publicate

Marius Ionescu

Agent imobiliar
(0768) 942 382